Είναι η Herbalife International μια νόμιμη επιχειρηματική ευκαιρία;

let me set this straight now.My Herbalife εγγραφη is not a rip-off. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν στην πραγματικότητα μια χούφτα απάτες MLM εκεί έξω. Έχω βαρεθεί να διαβάζω παντού στο διαδίκτυο και φόρουμ για απάτες.

Πρέπει να καταλάβεις κάτι. Οι άνθρωποι που λένε ότι μια συγκεκριμένη εταιρεία MLM είναι απάτη είναι συχνά οι άνθρωποι που ονόμασα “Tired Kickers”. Οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν οτιδήποτε απαιτεί για να είναι κερδοφόρο στην Εταιρεία MLM. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιστεύουν ότι το upline τους υποτίθεται ότι κάνει τα πάντα για αυτούς. Οι ίδιοι άνθρωποι αφήνουν τη ζωή να εμποδίσει τον θρίαμβό τους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν είναι συνεπείς όσο χρειάζεται για να είναι επιτυχημένοι στην επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Δεν κάνω διανομή για την Herbalife. Επομένως, σίγουρα δεν έχω κανένα όφελος να σας πω ότι η Herbalife είναι μια νόμιμη επιχειρηματική ευκαιρία.

Αντί να εμπιστεύεστε αυτά που γράφουν όλοι στο Διαδίκτυο, πρέπει πρώτα να δείτε πόσο καιρό λειτουργεί η Herbalife. Αυτή η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980 και από τότε αυξάνεται συνεχώς. Δεν έχω δει ακόμα μια απάτη που να διαρκεί τόσο πολύ.

Η Herbalife είναι ακόμη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Υόρκης και αποτελεί μέρος των Ενώσεων Άμεσων Πωλήσεων σε όλο τον κόσμο.

Η Herbalife έχει περίπου 1,9 εκατομμύρια επιχειρηματικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούνται σε 70 χώρες την τελευταία φορά που έλεγξα. Πώλησαν όγκο αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2008.

Αυτή η εταιρεία κατέβαλε αποζημιώσεις αξίας 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων στους εκπροσώπους της το 2007. Αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο σε οποιαδήποτε εταιρεία MLM.

Χρειάζεστε άλλες αποδείξεις ότι η Herbalife δεν είναι ριπ-off;

Γιατί λοιπόν αποκαλούν την Herbalife απάτη; Αυτοί είναι άνθρωποι που σε καμία περίπτωση δεν εκπαιδεύτηκαν σχετικά με τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να έχετε για να πετύχετε στην Herbalife ή σε άλλη εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ. Αυτή η δεξιότητα είναι το μάρκετινγκ. Εμείς οι δικτυακοί έμποροι δεν θυμόμαστε ότι είμαστε έμποροι. Μερικοί από αυτούς που ξέρουν ότι πρέπει να κυκλοφορήσουν εμπορεύονται το λάθος πράγμα. Θα το απλοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ. Πρέπει να προωθήσεις τον εαυτό σου. Αυτή η εταιρεία κάνει εξαιρετική δουλειά για να προωθήσει τον εαυτό της ήδη.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *